Turning Professional

NIEUWS !!

In december 2017 hebben we de knoop door gehakt en besloten om over te stappen naar de Professional Division. Na vele vele wedstrijden in het amateurveld te hebben gedanst, zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom de keuze om Professional te worden.

In het amateurveld hebben wij vele nationale en internationale wedstrijden gedanst. Zowel kleinere als grote wedstrijden.

In de loop der jaren hebben we een aantal mooie titels weten te bemachtigen: zoals meervoudig Ranking Kampioen, Vice Kampioen Nationale Kampioenschappen, BeNeLux Kampioen en Showdans Kampioen.

Met elkaar hebben wij in een snel tempo de Hoofdklasse NADB bereikt en zijn op den duur ook wedstrijden bij de WDC / Dutch-AL gaan dansen. Uiteindelijk hebben wij de keuze gemaakt om alleen WDC wedstrijden te gaan dansen en daar voelen wij ons thuis. Daarom de keuze om bij de WDC Professional Division aan te sluiten.

Wij zullen actief blijven op de nationale en internationale wedstrijden. Evenementen zoals de Dutch Open te Assen en Blackpool Dance Festival staan op onze dansagenda.
Daarnaast zullen wij ons ook gaan richten op onze (fysieke en mentale) kennis over te brengen naar andere paren die zich willen ontwikkelen in het dansen. Zo zijn wij momenteel actief als docenten bij de Studenten Vereniging Blue Toes.