Sponsoring

Wat is mooier om een hobby te hebben die is opgelopen tot een passie. Een passie waar je alles voor over hebt. Al je vrije tijd en energie wordt er in gestoken. Maar als actief wedstrijd-danspaar zijn vele kosten gemoeid. Naast de trainingen en (inter)nationale wedstrijden waar veel voor gereisd wordt met auto en/of trein, zijn er meer activiteiten en producten die betaald en aangeschaft moeten worden. Om ons financieel te ondersteunen en uw naamsbekendheid te vergroten, zijn wij op zoek naar een sponsor die ons wil helpen de passie nog beter uit te voeren.

Om te ontwikkelen in je dansen, heb je privéles nodig. Deze worden één op één bij een trainer afgenomen. Om te kunnen trainen, dragen wij trainingsschoenen. Deze trainingsschoenen draag je het liefst niet op een wedstrijd. Daar heb je meestal een extra paar schoenen voor. Dan blijven ze netter en schoner. Naast schoeisel, heeft zowel de heer als de dame wedstrijdkleding nodig. De heer staat in een rokkostuum, die, voor perfecte stijl, altijd handgemaakt en op maat wordt gemaakt. De dame draagt een elegante lange ballroomjurk, welke ook met de hand gemaakt wordt.

Wat kunnen wij bieden:
– logo op trainingspakken die wij altijd naar/op wedstrijden dragen;
– logo onder het borstzakje van de heer zijn rokkostuum;
– logo/sticker op de ramen van onze auto;
– naamsvermelding + website vermelding op onze site.

** **

Daarnaast hebben wij ons aangemeld bij Social Checkpoint. Hier kunt u aankopen doen zoals u gewend bent, maar sponsort ons daarmee ‘gratis’.
Ga hiervoor naar ‘Sponsorlinks’.

sponsormeter.com/EtienneAnneke