Workshops & demo’s

Naast ons eigen dansen en trainingen zijn wij ook bereid om workshops en demonstraties te geven. Met enthousiasme willen wij u graag entertainen en/of meer leren over onze mooie vorm van dansen.10544369_10152641110397369_5377874190372852685_n

Workshops: 
Wij bieden workshops aan voor elke gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan: een personeelsfeest/uitje, gala of eindfeest, bijzondere opening, dorps-evenementen, of als extra toevoeging in een dansschool. Voor zowel grote als kleinere groepen zullen we een vermakelijke workshop geven.
Wij zullen u de basispassen van één of meerdere dansen leren. Naast de ballroomdansen kunnen wij u ook de latindansen leren.
De duur van een workshop kan van 1 ot 2 uur duren. Geef uw wensen en wij denken met u mee.
Voor de meer ervaren dansers zal onze focus meer gericht zijn op technisch gebied.

Privéles:
Trouwerij of andere gelegenheid, wij zijn bereid privéles te geven. Voor een trouwerij zullen we op jouw favoriete muziek een leuke show in elkaar zetten.

Demonstraties:
Wij verzorgen graag een ballroom demonstratie op een dansschool, tijdens evenementen of feesten, etc. Tijdens de demonstratie hopen wij u te laten genieten van meerdere ballroom dansen. Dit gaat volledig in stijl zoals ballroom dansen bekend staat: rokkostuum en glitter jurk !!

6O3X8125

Geef uw wensen en wij denken met u mee.

Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.